dilluns, 20 d’octubre del 2014

Visita d'Arnau


El dimecres vam tindre l'esperada visita d'Arnau, un estudiant de comunicació audiovisual que ha acabat de fer un màster a Gandia especialitzant-se en pots-producció.


Em va agradar poder parlar amb ell i que ens contara la seva experiència sobre la carrera, ja que també m'interessa aquesta especialitat i m'apassiona tot el món que gira al voltant la càmera, el muntatge de vídeos, la interpretació, les imatges...

A continuació vam veure el videoblog de Paula i meu, i Arnau va donar la seva opinió sobre la tècnica dels vídeos, ja que clar, és el que més "falla". No tinguem material professional! Però la nostra creativitat i imaginació és sorprenent (des del seu punt de vista, tinguem bones idees i les realitzem amb la finalitat d'entretenir i fer passar-ho bé)

Aiii, videoblog! Si tinguera més temps, et faria més cas, però em pareix que hauràs d'esperar unes setmanes per al pròxim, les altres assignatures em reclamen...



dilluns, 13 d’octubre del 2014

Primer Videoblog

Ací us deixe el meu primer videoblog. En aquest, parle sobre els sis tipus de somnis més freqüents i els seus significats. A més hi ha escenes en les quals mostre el que pot passar quan saps el significat d'aquests somnis, amb un to humorístic i exagerat. Espere que us agrade!

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Proposta de viatge

Avui vaig a presentar les idees i característiques per a preparar un viatge a Toledo a fi de passar un agradable i diferent cap de setmana.

Primer hem de pensar sobre un preu màxim, un possible pressupost per al nostre viatge. El principal objectiu serà que no supere els 200€ i que amb aquest pressupost s'incloga el viatge d'anar i tornar més l'allotjament i alguna activitat turística.

Per a tindre alguna ajuda per a pagar el viatge es podria vendre paperetes o fer rifes, i també una bona idea seria vendre productes típics d'allí per a donar a conèixer a la gent on vas i perquè tries eixe destí. Una bona excusa seria la degustació gastronòmica.

El viatge, és basaria en una ruta per la ciutat de Toledo (capital de Castilla-La Mancha) i conèixer els llocs més bonics i visitar els seus museus, monuments, racons, jardins i fer rutes de senderisme o bé passejos tranquils per la ciutat.

La millor opció per a arribar a Toledo seria en autobús o en tren, ja que és el més econòmic. I aleshores trair un albergue en comptes d'un hotel o apartahotel, ja que resulta més barat i a més acollidor.

Zones o llocs per visitar: el museu del grec, museu de l'exèrcit, hospital de Tavera, museu Sefardí. Veure monuments com castells, ponts, convents, ermites. I fer per exemple la ruta "Huellas de Teresa de Jesús"

Espere que us agrade la meva proposta, hi parlarem més avant.